Nardi Lido

Monocoque kruk in glasvezelhars voor buiten, gekenmerkt door een patroon van gaten dat zich op de zitting en rugleuning ontrafelt en verwijst naar de zachte textielvulling. Naadloze buisvormige structuur en royale afmetingen. Lichtgewicht en stapelbaar. Kruk uit één stuk. Polypropyleen glasvezel behandeld anti-UV en gekleurd in de massa. Matte afwerking. Voorzien van antislipvoetjes. Zithoogte 76...

Bekijk details

Nardi Dama

Fijne en elegante rondingen voor Dama, veelzijdige zitting met armleuningen van glasvezelhars en matte afwerking. Geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik, met gelakte aluminium poten. Stoel met armleuningen. Polypropyleen glasvezel behandeld anti-UV en gekleurd in de massa. Poten van geverfd aluminium. Matte afwerking. Voorzien van antislipvoetjes. Recyclebare polyethyleen.

Bekijk details

Stamp Sirtaki

Stapelbare Stamp stoel ‘Sirtaki’ uit één stuk.

Bekijk details

Nardi Gardenia

Fris en licht ontwerp voor Gardenia, zitting met armleuningen van hars met uitnodigende lijnen en een esthetiek die doet denken aan de retrostijl van stoelen met houten latten. Verkrijgbaar in verschillende kleuren. Stoel met armleuningen. Polypropyleen behandeld met anti-UV en gekleurd in de massa. Matte afwerking. Voorzien van antislipvoetjes. Recyclebare polyethyleen.

Bekijk details

Stamp Aspen

Fauteuil met polypropyleen frame en met glasvezel versterkt.

Bekijk details

Nardi Folio Rocking

Folio Rocking is de ontspannende en stijlvolle schommelstoel voor buiten, gemaakt van geperforeerd glasvezelhars met een ruitjespatroon en matte afwerking. De fauteuil, ideaal voor buitengebruik, heeft een omhullende rugleuning die naadloos aansluit op de royale verlaagde zitting: een unieke en verfijnde structurele omhelzing die in twee comfortposities kan worden neergelaten. Het onderstel bestaat uit twee...

Bekijk details

Nardi Bora

Lichtgewicht en fris, Bora is een comfortabele stoel van glasvezelhars met armleuningen, met een naadloze buisvormige structuur en afgeronde profielen. Zitting en rugleuning vormen een geheel, esthetisch accentuerende vormen die verwijzen naar zachte textielvulling. Monobloc stoel met armleuningen. Polypropyleen glasvezel behandeld anti-UV en gekleurd in de massa. Matte afwerking. Voorzien van antislipvoetjes. Recyclebare polyethyleen.

Bekijk details

Nardi Zac Spring

Zitting zonder armleuningen van glasvezelhars, gemakkelijk opvouwbaar, licht en verplaatsbaar. In de voorjaarsversie is het geperforeerd en versierd met een licht afgerond bloemenmotief. Klapstoel. Polypropyleen glasvezel behandeld anti-UV en gekleurd in de massa Matte afwerking. Voorzien van antislipvoetjes. Recyclebare polyethyleen.

Bekijk details

Nardi Doga airmchair

Fris, licht en ergonomisch, Doga Armchair is voor buitengebruik en gemaakt van polypropyleen glasvezel. Het is geïnspireerd op een lattenontwerp met een eigentijdse draai door de ontwerper Raffaello Galiotto. Het is handig verplaatsbaar, stapelbaar, gemakkelijk te reinigen en volledig recyclebaar.

Bekijk details

Stamp Lucy

Stoel met polypropyleen frame en glasvezel versterkt.

Bekijk details

Nardi Trill stool

Kruk van glasvezelhars voor buiten, essentieel van vorm, comfortabel en slank. Lichtgewicht en vereist geen speciaal onderhoud. Kruk uit één stuk. Polypropyleen glasvezel behandeld anti-UV en gekleurd in de massa. Matte afwerking. Voorzien van antislipvoetjes. Zithoogte 76 cm. Recyclebare polyethyleen.

Bekijk details

Nardi Dalia

Zachte en uitnodigende lijnen voor Dalia, zitting zonder armen in hars met een ontwerp dat doet denken aan de Scandinavische vormen van de stoelen met vierkante houten latten. Stoel zonder armleuningen. Polypropyleen behandeld met anti-UV en gekleurd in de massa. Matte afwerking. Voorzien van antislipvoetjes. Recyclebare polyethyleen.

Bekijk details

Nardi Doga Bistro

Het lattenontwerp krijgt een eigentijdse uitstraling voor Doga Bistrot, een buitenstoel zonder armleuningen gemaakt van polypropyleen glasvezel. Het is handig verplaatsbaar, stapelbaar, gemakkelijk te reinigen en volledig recyclebaar.

Bekijk details

Stamp Panama

Polypropyleen frame stoel | Imitatie vlechten

Bekijk details

Stamp Selene

Polypropyleen frame stoel | Imitatie vlechten

Bekijk details

Nardi Net Lounge

Net Lounge straalt een gevoel van welzijn uit door er alleen maar naar te kijken. Net Lounge, de buitenfauteuil in recyclebaar polypropyleen glasvezel, met een royale diepe zitting, omhullende vorm en golfachtig profiel. Monobloc lounge fauteuil. Materiaal: egaal gekleurde glasvezel polypropyleen harsen met UV-additieven. Stapelbaar. Matte afwerking. Met antislipvoetjes en clips voor het vastzetten van...

Bekijk details

Stamp Tango

Fauteuil van polyethyleen.

Bekijk details

Nardi Regina

Fijne en elegante rondingen voor Regina, veelzijdige zitting zonder armleuningen in hars en matte afwerking. Geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik en heeft poten van gelakt aluminium. Stoel zonder armleuningen. Polypropyleen glasvezel behandeld anti-UV en gekleurd in de massa. Poten van gelakt aluminium. Matte afwerking. Voorzien van antislipvoetjes. Recyclebare polyethyleen.

Bekijk details

Nardi Bora Bistrot

Licht en fris, Bora is een stoel zonder armleuningen in glasvezelhars, met een doorlopende buisvormige structuur en afgeronde profielen. Zitting en rugleuning vormen een geheel, esthetisch accentuerende vormen die verwijzen naar zachte textielvulling. Monobloc stoel zonder armleuningen. Polypropyleen glasvezel behandeld anti-UV en gekleurd in de massa. Matte afwerking. Voorzien van antislipvoetjes. Recyclebare polyethyleen.

Bekijk details

Nardi Riva

Zitting met armleuningen van glasvezelhars met strakke en essentiële lijnen. De structuur is een naadloze koker met afgeronde hoeken en profielen waarbij zitting en rugleuning één geheel vormen. Lichtgewicht, handig en stapelbaar. Monobloc stoel met armleuningen. Polypropyleen glasvezel behandeld anti-UV en gekleurd in de massa. Matte afwerking. Voorzien van antislipvoetjes. Recyclebare polyethyleen.

Bekijk details

Nardi Costa Bistro

Essentiële lijnen voor een lichte, praktische en comfortabele stoel zonder armleuningen. Costa is een buitenstoel met latten rugleuning in glasvezelhars: een enkele harsbuis, zonder onderbrekingen, met afgeronde profielen en hoeken. Monobloc stoel zonder armleuningen. Polypropyleen glasvezel behandeld anti-UV en gekleurd in de massa. Matte afwerking. Voorzien van antislipvoetjes. Recyclebare polyethyleen.

Bekijk details

Nardi Trill leuningstoel

Design met armleuningen van glasvezelhars met een harmonieus sculpturale uitstraling, uitgedrukt in een tijdloze vormgeving. Monobloc stoel met armleuningen. Polypropyleen glasvezel behandeld anti-UV en gekleurd in de massa. Matte afwerking. Voorzien van antislipvoetjes. Recyclebare polyethyleen.

Bekijk details

Nardi Darsena

Darsena is uitnodigend en praktisch en is een ontspannende hersluitbare fauteuil voor buiten in glasvezelhars behandeld met anti-UV en in de massa gekleurd. Het heeft een hoge rugleuning die in 4 posities kan worden geplaatst en heeft een geperforeerd stippenpatroon en een matte afwerking. Opklapbare fauteuil. Polypropyleen glasvezel behandeld met anti-UV en gekleurd. Matte afwerking....

Bekijk details

Stamp Box

Fauteuil met polypropyleen frame met Anti UV coating.

Bekijk details

Nardi Folio

Folio is een relaxfauteuil voor buiten gemaakt van geperforeerde glasvezelhars met geruite motieven en matte afwerking. De fauteuil heeft een omhullende rugleuning die naadloos aansluit op de royale verlaagde zitting, een unieke en verfijnde structurele omhelzing die in twee comfortposities kan worden neergelaten. Recyclebare polyethyleen.

Bekijk details

nardi Faro Mini

Eclectisch, lenig en kleurrijk, Faro Mini is een monocoque kruk in glasvezelhars voor interieurs. Verfijnd ontwerp, grote en comfortabele stoel, verschillende kleuren in de catalogus en matte afwerking. Stapelbaar en gemakkelijk schoon te maken. Kruk uit één stuk. Polypropyleen glasvezel behandeld anti-UV en gekleurd in de massa. Matte afwerking. Voorzien van antislipvoetjes. Zithoogte 65 cm....

Bekijk details

Stamp Marcel

Stoel met polypropyleen frame en glasvezel versterkt.

Bekijk details

Nardi Bit

Verfijnd ontwerp en aandacht voor detail voor Bit, zitting zonder armleuningen in glasvezelhars behandeld met anti-UV en gekleurd in de massa. Ontwerp, geperforeerd patroon en een verscheidenheid aan kleuren maken Bit geschikt voor verschillende contexten, zowel binnen als buiten. Monobloc stoel zonder armleuningen. Polypropyleen glasvezel behandeld anti-UV en gekleurd in de massa. Matte afwerking. Voorzien...

Bekijk details

Nardi Delta

Volkunststof tuinstoel Delta met textileen zitting en rug in diverse kleuren. Verstelbaar in 5 posities en voorzien van antislip poten.

Bekijk details

Stamp Boléro

Lage fauteuil van polyethyleen.

Bekijk details

Nardi Trill Bistrot

Design zonder armleuningen in glasvezelhars met een harmonieus sculpturale uitstraling die tot uitdrukking komt in een tijdloos design. Ook voorgesteld voor binnen met kussen gemaakt met een thermovormend systeem en gelijmd en onbewerkt weefsel. Recyclebare polyethyleen.

Bekijk details

Nardi Musa

Grote en comfortabele buitenfauteuil van kunsthars met aluminium poten en armleuningen. Opvallend design dat opvalt door het parallelle strookmotief in zowel de rugleuning als de zitting. Stoel met armleuningen. Polypropyleen behandeld met anti-UV en gekleurd in de massa. Poten van gelakt aluminium. Matte afwerking. Voorzien van antislipvoetjes. Recyclebare polyethyleen.

Bekijk details

Nardi Erica

Zitting in hars zonder armleuningen die de smaak van de houten balken van de structuur mengt met de grote en sterke latten van de rugleuning en zitting. Stijl, lijnen en materialen maken Erica geschikt voor de meest uiteenlopende privé- en contractomgevingen. Stoel zonder armleuningen. Polypropyleen behandeld met anti-UV en gekleurd in de massa. Matte afwerking....

Bekijk details

Nardi Duca

Kruk in glasvezelhars en matte afwerking met verfijnde lijnen, uitgerust met buisvormige poten in gelakt aluminium. Veelzijdig en eclectisch, verkrijgbaar in verschillende kleuren, past in zowel openbare als privé buitenomgevingen. Stapelbare kruk. Polypropyleen glasvezel behandeld anti-UV en gekleurd in de massa. Poten van gelakt aluminium. Matte afwerking. Voorzien van antislipvoetjes. Recyclebare polyethyleen.

Bekijk details

Nardi Costa

Essentiële lijnen voor een lichte, praktische en comfortabele stoel. Costa is een buitenstoel met armleuningen en lattenbodem in glasvezelhars: een enkele harsbuis, zonder onderbrekingen, met afgeronde profielen en hoeken. Monobloc stoel met armleuningen. Polypropyleen glasvezel behandeld anti-UV en gekleurd in de massa. Matte afwerking. Voorzien van antislipvoetjes. Recyclebare polyethyleen.

Bekijk details

Stamp Pacific

Bekijk details

Nardi Acquamarina

Ontspannend, hersluitbaar en gemakkelijk te vervoeren. Acquamarina is een fauteuil voor buiten die wordt gekenmerkt door een fris geperforeerd stippenpatroon op de zitting en hoge rugleuning. Verstelbaar in vier standen en voorzien van een comfortabele hoofdsteun. Opklapbare fauteuil. Polypropyleen glasvezel behandeld met anti-UV en gekleurd in de massa. Opklapbare hoofdsteun van stevig / zacht bi-materiaal....

Bekijk details

Doga Relax

Een ontspannende, grote, lage fauteuil voor buiten, gemaakt van polypropyleen glasvezel, met een samenspel van open en gesloten ruimtes onderbroken door een opeenvolging van horizontale lamellen. Stapelbaar, gemakkelijk te reinigen en recyclebaar.

Bekijk details

Nardi Net Stool

Vloeiende en strakke lijnen voor de Net Stool monocoque kruk in glasvezelhars voorgesteld in zes verfijnde en multifunctionele kleuren met een mat effect. Versierd met een bijzonder vierkant gatenpatroon, de rode draad van de hele Net-collectie. Kruk uit één stuk. Polypropyleen glasvezel behandeld anti-UV en gekleurd in de massa. Matte afwerking. Voorzien van antislipvoetjes. Zithoogte...

Bekijk details

Stamp Air

Stoel met polypropyleen frame en glasvezel versterkt.

Bekijk details

Nardi Trill Stool Mini

Kruk van glasvezelhars voor binnen, geschikt voor hoge tafels en bar- en keukentafels. Essentieel ontwerp in de vormen, comfortabel en slank. Lichtgewicht en vereist geen speciaal onderhoud. Kruk uit één stuk. Polypropyleen glasvezel behandeld anti-UV en gekleurd in de massa. Matte afwerking. Voorzien van antislipvoetjes. Zithoogte 65 cm. Recyclebare polyethyleen.

Bekijk details

Stamp Daytona

Polypropyleen frame stoel | Imitatie vlechten

Bekijk details

Stamp Mambo

Stamp stoel ‘Mambo’ stapelbaar met opengewerkte zitting. Hoge rugleuning en armleuningen. Te bestellen in taupe, antraciet of koraalrood.

Bekijk details

Stamp Miami

Polypropyleen frame stoel | Imitatie vlechten

Bekijk details

Nardi Palma

Zitting in glasvezelhars met een eigentijdse taal, met zitting en rugleuning ontworpen door grote latten. De benen vertakken zich in dunne bundels die de zitting en rug raken. Lichtgewicht en stapelbaar. Stoel met armleuningen. Polypropyleen behandeld met anti-UV en gekleurd in de massa. Matte afwerking. Voorzien van antislipvoetjes. Recyclebare polyethyleen.

Bekijk details

Stamp Dafne

Polypropyleen frame stoel | Imitatie vlechten

Bekijk details

Nardi Net Stool Mini

Vloeiende lijnen voor de Net Stool Mini monocoque kruk in glasvezelhars voorgesteld in zes verfijnde kleuren met een mat effect. Gedecoreerd met een bijzonder vierkant gatenpatroon, in de miniversie is hij geschikt voor gebruik binnenshuis voor bars, eilanden of aanrechtbladen. Kruk uit één stuk. Polypropyleen glasvezel behandeld anti-UV en gekleurd in de massa. Matte afwerking....

Bekijk details

Nardi Net Relax

Bekroonde fauteuil van glasvezelhars met stoffen kussens verkrijgbaar in verschillende vormen. Versierd met een patroon van vierkante en ronde gaten verdeeld over het driedimensionale oppervlak van de zitting, is Net Relax ondoorzichtig en voelt aangenaam aan. Fauteuil uit één stuk. Polypropyleen glasvezel behandeld anti-UV en gekleurd in de massa. Matte afwerking. Voorzien van antislipvoetjes. Kussen...

Bekijk details

HOGOS kinderstoel

Stapelbare kinderstoel uit één stuk, verkrijgbaar in de kleuren geel, groen, rood en blauw.

Bekijk details

Stamp Loft

Stoel met polypropyleen frame met glasvezel versterkt.

Bekijk details

Nardi Ninfea Dinner

Monocoque zitting zonder armleuningen in glasvezelhars met uitnodigende en ontspannende vormen. Poten van geverfd en gebogen aluminium die herinneren aan de natuurlijke dynamiek van waterbloemen. Stoel zonder armleuningen. Polypropyleen behandeld met anti-UV en gekleurd in de massa. Poten van geverfd aluminium. Matte afwerking. Voorzien van antislipvoetjes. Recyclebare polyethyleen.

Bekijk details

Nardi Ninfea Relax

Grote loungestoel geïnspireerd op waterbloemen met een schaal van glasvezelhars en gebogen en geverfde aluminium poten. Het is stapelbaar en vereist geen speciaal onderhoud. Lounge fauteuil. Polypropyleen behandeld met anti-UV en gekleurd in de massa. Poten van geverfd aluminium. Matte afwerking. Voorzien van antislipvoetjes. Recyclebare polyethyleen.

Bekijk details

Nardi Lido Mini

Monocoque kruk in glasvezelhars voor interieurs gekenmerkt door een patroon van gaten dat zich op de zitting en rugleuning ontrafelt en verwijst naar de zachte textielvulling. Naadloze buisvormige structuur en royale afmetingen. Lichtgewicht en stapelbaar. Kruk uit één stuk. Polypropyleen glasvezel behandeld anti-UV en gekleurd in de massa. Matte afwerking. Voorzien van antislipvoetjes. Zithoogte 65...

Bekijk details

Nardi Faro

Monocoque kruk in glasvezelhars met strakke en essentiële lijnen. Buisvormige structuur zonder onderbrekingen en royale afmetingen voor een wendbare en comfortabele stoel. Faro is licht, stapelbaar en heeft geen speciaal onderhoud nodig. Kruk uit één stuk. Polypropyleen glasvezel behandeld anti-UV en gekleurd in de massa. Matte afwerking. Voorzien van antislipvoetjes. Zithoogte 76 cm. Recyclebare polyethyleen.

Bekijk details

nardi Zac Classic

Zitting zonder armleuningen van glasvezelhars, gemakkelijk opvouwbaar, licht en verplaatsbaar. In de Classic-versie heeft het een soepele foto-geëtste toon-op-toon-sfeer met microstippen voor een aangenaam optisch effect. Klapstoel. Polypropyleen glasvezel behandeld anti-UV en gekleurd in de massa Matte afwerking. Voorzien van antislipvoetjes. Recyclebare polyethyleen.

Bekijk details

Nardi Net

Verfijnde relaxstoel ‘Net’, monocoque in glasvezelhars, zorgvuldig geperforeerd met een motief van vierkante en ronde gaten die continu verdeeld zijn over het driedimensionale oppervlak van de zitting. Fauteuil uit één stuk. Polypropyleen glasvezel behandeld anti-UV en gekleurd in de massa. Matte afwerking. Voorzien van antislipvoetjes. Kussen op bestelling verkrijgbaar. Recyclebare polyethyleen.

Bekijk details

Stamp Jamaica

Polypropyleen frame stoel | Imitatie vlechten

Bekijk details