Stamp Wave

Bekijk details

Nardi Alfa

Zonnebank met armleuningen gekenmerkt door een buisvormige structuur in hars en binnenkant in ademende synthetische stof. Rugleuning verstelbaar in vier posities en verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties tussen structuur en stof. Stapelbaar. Zonnebank met armleuningen. Buisvormige structuur van anti-UV behandeld en in de massa gekleurd polypropyleen. Binnenkant van ademende en vervangbare synthetische stof. Recyclebare polyethyleen.

Bekijk details

Nardi Eden

Zonnebank met armleuningen van kunsthars, die kunnen worden geïntegreerd met zonnescherm en met verstelbare rugleuning in vier verschillende posities. Stapelbaar, antislipvoetjes en wieltjes. Zonnebank met armleuningen. Buisvormige structuur van anti-UV behandeld en in de massa gekleurd polypropyleen. Kussen op bestelling verkrijgbaar. Recyclebare polyethyleen.

Bekijk details

Nardi Omega

Zonnebank zonder armleuningen gekenmerkt door een buisvormige structuur in hars en binnenkant in ademende synthetische stof. Rugleuning verstelbaar in vier posities en verkrijgbaar in verschillende kleurencombinaties tussen structuur en stof. Stapelbaar. Zonnebank zonder armleuningen. Buisvormige structuur van anti-UV behandeld en in de massa gekleurd polypropyleen. Binnenkant van ademende en vervangbare synthetische stof. Recyclebare polyethyleen.

Bekijk details

Nardi Tropico

Hars zonnebank zonder armleuningen, te integreren met parasol en met verstelbare rugleuning in vier verschillende standen. Stapelbaar, antislipvoetjes en wieltjes. Buisvormige structuur van anti-UV behandeld en in de massa gekleurd polypropyleen. Kussen op bestelling verkrijgbaar. Recyclebare polyethyleen.

Bekijk details

Nardi Atlantico

Ergonomische vormen die zich op een uniforme en elastische manier aanpassen aan het ontladen van gewicht en een gestroomlijnd ontwerp voor Atlantico, een zonnebank met structuur in glasvezelhars en ademende en vervangbare stof. In vier standen verstelbare rugleuning. Stapelbaar. Zonnebank zonder armleuningen. Buisvormige structuur in polypropyleen van glasvezel behandeld met anti-UV en in de massa...

Bekijk details

Stamp Capriccio

Ligstoel met polypropyleen structuur, Polypropyleen zitting en rugleuning en met 5 standen.

Bekijk details